CooSpace | etr | Intra | Oldaltérkép | PTE | FEEK

Hallgatói élet a PTE FEEK-en

Nem csak tudást adunk - dióhéjban arról, a tanuláson túl miért érdemes a FEEK hallgatójává válni

A FEEK-en igazán jó hallgatónak lenni: modern, igényes, barátságos környezetben tanulhatnak a fiatalok, nálunk minden lehetőség adott a megfelelő felkészüléshez, mind technikai, mind infrastrukturális, mind szakmai szempontból. Intézményünk vidám, színes falait és közösségi tereit különleges képzőművészeti alkotások és időszaki kiállítások varázsolják egyedi hangulatúvá, ahol hallgatóink számára biztosított a tanulás szabadsága – a tudás szabadsága. 

A barátságos környezet biztosításán túl a nyitottságot is fontosnak tartjuk: oktatóink az 

előadásokután sem zárkóznak el a hallgatók elől, a közösségi programok szervezésének és lebonyolításának menetében is segítséget nyújtanak. A hallgatók órák után sem maradnak programok nélkül, a pezsgő egyetemi élet és a hallgatói közösségi aktivitás a FEEK-en kimagasló – hallgatóink változatos kulturális és szórakozási lehetőségekkel tölthetik nálunk a szabadidejüket. 

A Hallgatói Önkormányzat a közösségi élet megszervezésében, kulturális programszervezésben, illetve különböző pályázati és ösztöndíj-lehetőségek felkutatásában segíti a hallgatókat.  
Legújabb hallgatóink beilleszkedésének segítésére minden évben gólyatábort szervezünk, ahol kötetlen keretek között ismerkedhetnek megoktatóinkkal, hallgatótársaikkal, valamint a felsőfokú képzések folyamatával. A gólyabálon ünnepélyes keretek között köszöntjük az elsőéveseket, az évközi bulik és tematikus estek pedig kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a tanulás mellett. A diplomához vezető utat igyekszünk gördülékennyé tenni, hogy minden hallgatónk úgy érezhesse: a FEEK-en tanulni jó. 

Hallgatói Önkormányzathoz lehet fordulni minden, az egyetemhez kapcsolódó észrevétellel, problémával. A HÖK mellett működő Diákjuttatási és Kollégiumi Bizottság (DJKB) a térítési és juttatási ügyekkel és a kollégiumi elhelyezésekkel kapcsolatban tevékenykedik.